Opdracht Repareren Mislukt Met Foutcode 1 Python Egg Info

Schermen en uw partner voor inkoop en verkopen van laptops en computers. Ontvang direct alle nieuws en aanbiedingen als eerste in je inbox. → Vink Ik ga akkoord met de licentievoorwaarden aan en klik op Volgende.

Daarbij verstrekt Lenovo ook instructies voor downgraden naar Windows 10 Pro. Microsoft heeft ook zijn PC Health Check applicatie verbeterd. Met deze applicatie kunnen gebruikers makkelijker vaststellen of hun systemen voor Windows 11 geschikt zijn. De officiële release van Windows 11 wordt eind dit jaar verwacht. In deze sleutel moet de 32-bits DWORD-waarde AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU worden ingevoerd en op 1 worden gezet. Dit schakelt de routine uit voor het controleren op TPM 2.0 en compatibele CPU’s tijdens de installatie.

Klik dan bovenaan op ‘Systeembeveiliging inschakelen’ en geef eronder de maximale schijfruimte aan die gebruikt mag worden. Als eerste is systeemherstel te vinden in de instellingen van Windows. Klik hiervoor op de startknop en klik daarna op Instellingen.

Verken Apps

Type 11 ” Rstrui.exe ” in het vak ” Uitvoeren ” en klik op de knop “OK ” . Dit zal een venster ” System Restore” te openen . Type ” services.msc ” 2 in het vak ” Uitvoeren ” en klik op de knop “OK ” . Standaard worden alle diensten in alfabetische volgorde vermeld .

Tijdens de setup van Windows 11 geen product key ingevuld. De Windows setup herkende helaas mijn netwerk kaart niet en had ook geen mogelijkheid om op dat moment een driver te installeren. Vraag me dus nog steeds af welke key ik nu moet invullen bij de install van Windows 11, die persoonlijke van 8 of de generieke van 10? Ik kan nergens zien of de retail key die ik nu heb ook echt aan mijn MS account is gekoppeld.

Arjanlobbezoo Nl IT Professional & Consultant

Verschillende gebruikers melden dat apps opeens niet meer werken. Om dit op te lossen kun je het beste de desbetreffende apps verwijderen en via de Windows Store opnieuw installeren. Schakel de selectievakjes in voor alle updates die u wilt installeren en tik of klik vervolgens op de knop Installeren.

De Beste Software Voor Het Opnemen Van Videos Voor Streaming En Game Opname

Als alternatief kun je een opdrachtregel gebruiken. Tik ‘Opdrachtprompt’ in het Windows-zoekveld naast de Startknop en selecteer de app. De Veilige modus-opties zijn je wellicht al bekend.

Leave a comment

Your email address will not be published.