Hoe Krijg Ik Het Scherm Van Mijn Pc Weer Normaal?

Ben je je Windows 10 wachtwoord vergeten en heb je een account bij Microsoft, dan is het zeer eenvoudig om je wachtwoord te resetten. Microsoft heeft hier een speciale webpagina voor. Denk erom dat je nu niet alleen het nieuwe wachtwoord aanmaakt voor Windows 10, maar ook voor alle andere diensten van Microsoft die je afneemt. Onder menu beeld in de Verkenner kan ik de extensie aanvinken. Vervolgens heb ik deze aangepast en de stappen doorlopen. Ik kan echter niet het Worksheets in/met Kladblok openen, dit wordt automatisch als “internet explorer bestand” opgeslagen.

Bedenk echter dat een echte aanvaller waarschijnlijk meer rekenkracht tot zijn beschikking heeft, bijvoorbeeld in de vorm van een cluster van grafische kaarten in de cloud. Als de wachtwoordkraker geen wachtwoord vindt, probeert hij systematisch ASCII-tekencombinaties, wat veel meer tijd kost – en redelijk hopeloos wordt bij lange wachtwoorden. In dat geval moet je de zoekactie zo veel mogelijk beperken. Vervolgens probeert hij eerst de wachtwoorden uit de bijgeleverde lijst password.lst, die zo’n tienduizend van de meest gebruikte wachtwoorden uit de Engelstalige wereld bevat.

Doorlezen Is Gratis, Maar Eerst Even Dit:

Deze optie is de snelste, maar kuist je systeem niet volledig uit. De helpdesk kan deze daarom niet voor u opzoeken. U moet een gebruikersnaam voor uw DigiD kiezen die nog niet door iemand anders wordt gebruikt. In uw gebruikersnaam kunt u ook bijvoorbeeld een apenstaartje @, een underscore _ of een streepje – gebruiken. Ook kunt u cijfers toevoegen of sommige letters vervangen door cijfers.

Bij het profiel Gast of Openbaar schakel je deze beide opties uit veiligheidsoverwegingen juist uit. Een alternatief is dat je alleen een vinkje plaatst bij Lezen en uitvoeren, Mapinhoud weergeven en Lezen. Deze drie volstaan als je de acties van de gebruiker wilt beperken tot alleen lezen en uitvoeren van bestanden in die map. Wanneer je je pc met andere gebruikers deelt, wil je dat ongetwijfeld op zo’n manier doen dat ze niet bij jouw gegevens kunnen, tenzij je dat bewust toelaat. We leggen uit hoe machtigingen instellen in Windows 10 werkt, zowel voor lokale accounts als via het netwerk. Haal het vinkje voor Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven om de computer te kunnen gebruiken weg en klik op OK.

Tip 08: Verkenner

Mogelijk wil je hier wel een graantje van meepikken. Druk op de Windows-toets om het Start­menu te openen en typ ‘Schermstand wijzigen’. Het programma biedt een scala van mogelijkheden om specifieke kenmerken toe te kennen aan personen en organisaties. Ook het maken van selecties is een fijn onderdeel daarvan.Het programma is een aanrader voor elke Zelfstandige Professional en ondersteund de business maximaal. Je kan heel goed gelijk hebben, maar dan was het wel handig als topicstarter dat er even bij zou hebben gezet. Nee @jackyh, ik had het fout, zie andere commentaren, dacht dat de vraag bedoelt was voor grote letters, wat dus niet het geval is.

Het lijkt me een feature die op termijn wel weer deze site terug komt. De meerdere knoppen is wel fijn, maar de visuals kloppen echter niet. Het zijn normaliter MDI documenten binnen dezelfde Excel instance.

Sla het ISO bestand op in uw download map, of op een bekende plaats, zodat u er straks eenvoudig bij kunt komen als u het bestand op een CD of DVD gaat branden. Hier kiest u ervoor om de ophcrack-win32-installer te downloaden. De live CD werkt prima op zowel Windows Vista als op Windows 7. Dus bent u uw wachtwoord in Windows 7 kwijt, dan kunt u met een goede kans proberen om via de Ophcrack LiveCD uw wachtwoord te achterhalen. Het opgeslagen .zip bestand moet je openen met 7 zip.

Leave a comment

Your email address will not be published.